Menu
Zavolajte nám734838120

Krabička Plano Prolatch Line Spool Box 108401

    Ať už se jedná o mono, fluorokarbon nebo pletenku, stav vašeho vlasce je příliš důležitý na to, abyste ho nechali náhodě. Udržujte jej v pořádku a bez zamotání pomocí boxu na cívku vlasce ProLatch® od společnosti Plano.Pojme šest cívek vlasce o šířce až jeden palec. Když je čas nasadit vlasec na navijáky, plynule jej přenesete gumovými otvory ve víku.Díky bezpečnému uzávěru ProLatch® a pohodlnému držadlu pro přenášení se tento box jistě stane vaším nástrojem pro správu rybářského vlasce.   zobraziť celý popis
    Kód
    i311_9564
    Cena s DPH
    15.20 EUR
    Cena po registrácii
    14.44 EUR
    Dostupnosť
    SKLADOM  DODÁME DO 31.10.
    ks
    Popis
    Odoslať otázku

    Ať už se jedná o mono, fluorokarbon nebo pletenku, stav vašeho vlasce je příliš důležitý na to, abyste ho nechali náhodě. Udržujte jej v pořádku a bez zamotání pomocí boxu na cívku vlasce ProLatch® od společnosti Plano.

    Pojme šest cívek vlasce o šířce až jeden palec. Když je čas nasadit vlasec na navijáky, plynule jej přenesete gumovými otvory ve víku.

    Díky bezpečnému uzávěru ProLatch® a pohodlnému držadlu pro přenášení se tento box jistě stane vaším nástrojem pro správu rybářského vlasce.

    Váš email
    Váš telefón
    Vaša otázka