Menu
Zavolejte nám734838120
Klikněte na tento bannerKlikněte na tento banner
Klikněte na tento bannerKlikněte na tento banner

Krabička Plano Prolatch Line Spool Box 108401

    Ať už se jedná o mono, fluorokarbon nebo pletenku, stav vašeho vlasce je příliš důležitý na to, abyste ho nechali náhodě. Udržujte jej v pořádku a bez zamotání pomocí boxu na cívku vlasce ProLatch® od společnosti Plano.Pojme šest cívek vlasce o šířce až jeden palec. Když je čas nasadit vlasec na navijáky, plynule jej přenesete gumovými otvory ve víku.Díky bezpečnému uzávěru ProLatch® a pohodlnému držadlu pro přenášení se tento box jistě stane vaším nástrojem pro správu rybářského vlasce.   zobrazit celý popis
    Kód
    i311_9564
    Prodejní cena
    376 Kč
    Cena po registraci
    357 Kč
    Dostupnost
    SKLADEM  DODÁME DO 31.10.
    ks
    Popis
    Odeslat dotaz

    Ať už se jedná o mono, fluorokarbon nebo pletenku, stav vašeho vlasce je příliš důležitý na to, abyste ho nechali náhodě. Udržujte jej v pořádku a bez zamotání pomocí boxu na cívku vlasce ProLatch® od společnosti Plano.

    Pojme šest cívek vlasce o šířce až jeden palec. Když je čas nasadit vlasec na navijáky, plynule jej přenesete gumovými otvory ve víku.

    Díky bezpečnému uzávěru ProLatch® a pohodlnému držadlu pro přenášení se tento box jistě stane vaším nástrojem pro správu rybářského vlasce.

    Váš email
    Váš telefon
    Váš dotaz