Menu
Call us734838120

Krabička Plano Prolatch Line Spool Box 108401

    Ať už se jedná o mono, fluorokarbon nebo pletenku, stav vašeho vlasce je příliš důležitý na to, abyste ho nechali náhodě. Udržujte jej v pořádku a bez zamotání pomocí boxu na cívku vlasce ProLatch® od společnosti Plano.Pojme šest cívek vlasce o šířce až jeden palec. Když je čas nasadit vlasec na navijáky, plynule jej přenesete gumovými otvory ve víku.Díky bezpečnému uzávěru ProLatch® a pohodlnému držadlu pro přenášení se tento box jistě stane vaším nástrojem pro správu rybářského vlasce.   show full description
    Code
    i311_9564
    Price with VAT
    15.20 EUR
    Price after registration
    14.44 EUR
    Availability
    IN STOCK  WE SUPPLY TO 31.10.
    ks
    Description
    Send inquiry

    Ať už se jedná o mono, fluorokarbon nebo pletenku, stav vašeho vlasce je příliš důležitý na to, abyste ho nechali náhodě. Udržujte jej v pořádku a bez zamotání pomocí boxu na cívku vlasce ProLatch® od společnosti Plano.

    Pojme šest cívek vlasce o šířce až jeden palec. Když je čas nasadit vlasec na navijáky, plynule jej přenesete gumovými otvory ve víku.

    Díky bezpečnému uzávěru ProLatch® a pohodlnému držadlu pro přenášení se tento box jistě stane vaším nástrojem pro správu rybářského vlasce.

    Your e-mail
    Your phone
    Your question