Menu
Call us734838120

Kukuřice 1kg

-0%
Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je tomu při vaření ve vodě. Má jemně nakyslou chuť, způsobenou přidáním malého množství kyseliny mravenčí. Ta působí jako atraktor pro ryby a zároveň plní funkci šetrného přírodního konzervantu. Kukuřice je pomocí speciální technologie balena ve vakuu což zajišťuje dlouhou trvanlivost při zachování maximální čerstvosti a atraktivity. Je připravena k okamžitému použití. Stačí ji pouze vysypat ze sáčku a přidat k vaší vybrané krmné směsi nebo ji použít samostatně. Tento partikl Mivardi neobsahuje glycerin, monopropylenglykol ani jiné podobné stabilizační látky, které obalují jednotlivá zrna a potlačují jejich přirozenou atraktivitu a zhoršují fungování v chladnější vodě.   show full description
Manufacturer
Code
i295_40439402
Common price
3.02 EUR
Price with VAT
3.01 EUR
Price after registration
2.87 EUR
You save
0.0100000000000002 EUR
Availability
IN STOCK  WE SUPPLY TO 06.12.
ks
Description
Send inquiry
Zrna z pečlivě vybraných odrůd kukuřice, vařená v páře. Tento nejšetrnější způsob tepelné úpravy zachovává přirozenou chuť a vůni. Zároveň nedochází ke ztrátě živin a obsažených atraktorů, jako je tomu při vaření ve vodě. Má jemně nakyslou chuť, způsobenou přidáním malého množství kyseliny mravenčí. Ta působí jako atraktor pro ryby a zároveň plní funkci šetrného přírodního konzervantu. Kukuřice je pomocí speciální technologie balena ve vakuu což zajišťuje dlouhou trvanlivost při zachování maximální čerstvosti a atraktivity. Je připravena k okamžitému použití. Stačí ji pouze vysypat ze sáčku a přidat k vaší vybrané krmné směsi nebo ji použít samostatně. Tento partikl Mivardi neobsahuje glycerin, monopropylenglykol ani jiné podobné stabilizační látky, které obalují jednotlivá zrna a potlačují jejich přirozenou atraktivitu a zhoršují fungování v chladnější vodě.
Your e-mail
Your phone
Your question